Odense Kammerkor

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Musica Baltica – Østersøen rundt

15. juni @ 19:30 - 21:00

50DKK – 100DKK

MUSICA BALTICA – ØSTERSØEN RUNDT

På denne musikalske rundrejse omkring Østersølandene præsenteres tilhørerne for satser fra det 19. århundredes nationalromantiske udtryk til det 20. århundredes mere nutidige og minimalistiske klangbillede. Rundrejsen starter – og slutter – i Danmark med 2 x Nielsen, den unge Mette Nielsen, som repræsentant med musik fra dette århundrede og den ældre Carl Nielsen, med musik fra forrige århundrede. Efter Danmark bevæger programmet sig gennem de nordiske lande, der støder op til Østersøen, omkring Baltikum og sluttelig gennem Polen og Tyskland tilbage til Danmark.

Musikken repræsenterer såvel verdslige som kirkelige genrer, er på lokale sprog, på latin og på engelsk. Det er en musikalsk rejse i særklasse, en rejse hvor tilhørerne får et kulturelt indblik i musikken fra vores nabolande rundt om Østersøen. Musik og tekster der, gennem komponisterne fra det 19. og 20. århundrede i såvel nationalromantisk som moderne tonesprog, bringer landenes særegenhed op til overfladen af Østersøen.

Til denne koncert medvirker desuden Kvintet Flicka, som består af fem unge kvinder, der alle har deres udspring fra MGK Fyn. Kvintetten har spillet sammen i et par sæsoner som led i kammermusikundervisningen, men er nu ”sprunget ud” som selvstændigt ensemble. Til Musica Baltica-koncerten spiller kvintetten uddrag af blæserkvintetter af Carl Nielsen og Franz Danzi.
Kvintet Flicka består af Anna Hesselhøj – fløjte, Dana Møllebro – obo, Emilie Rasmussen – klarinet, Sasha Marie Lund Nielsen – waldhorn og Christiane Most Axelsen – fagot.

Entré: 100 kr.
Reduceret pris for studerende: 50 kr.

Detaljer

Dato:
15. juni
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
50DKK – 100DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Odense Kammerkor

Sted

Sankt Hans Kirke
Sankt Hans Plads 1
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps